Treballs de manteniment al Parc

Des del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat es realitzen tasques per mantenir les corredores agrícoles de reg i drenatge i les rieres, ja que aquestes formen part del conjunt d'infraestructures hidràuliques del territori del Parc Agrari.

Mantenir-les en bon estat permet garantir el drenatge i evitar inundacions en cas de pluges intenses.

Les actuacions de neteja que es duen a terme són pactades anualment amb els ajuntaments respectius i els representants de la pagesia de cada municipi per mitjà de les Taules i els Consells agraris i es notifiquen a l'Agència Catalana de l'Aigua quan la seva gestió ho requereix.

Aquest mes s'han iniciat els treballs de manteniment de la Corredora de Baix (C-6) de Gavà i de recuperació del seu camí de servei. Les servituds de pas, que sovint s'ocupen amb construccions o són envaïdes per la vegetació són necessàries per facilitar les intervencions de manteniment. (imatges que veieu).

Durant el mes de novembre està previst que s'iniciïn els treballs a les Corredores del Serral Llarg (C-18), de Can Sabadell (C-40) i de Les Quadres (C-37 ) de Viladecans; al canal de drenatge de Sant Vicenç dels Horts i al Canal Sabogal del Prat de Llobregat.

Aquesta contractació preveu fer treballs de manteniment a un total de 12,32 km entre la xarxa de corredores agrícoles i canals de drenatge amb un pressupost total de 105.986,30€.

Compartir a:

Share icon

 

TORNAR