25 anys

El 26 de juny de 1998 es constitueix el CONSORCI DEL PARC AGRARI DEL BAIX LLOBREGAT 

Durant aquests 25 anys el Consorci ha impulsat la protecció i la dinamització de l’activitat agrària professional del Parc Agrari, amb la implementació del Pla de Gestió i Desenvolupament, contribuint a una alimentació sostenible i de proximitat dins d’un territori agrari de qualitat i en cooperació amb múltiples actors.

MÉS INFORMACIÓ

 

 

Parc Agràri del Baix Llobregat

Projecte territorial únic

A la comarca del Baix Llobregat, un espai amb un caràcter marcadament agrícola,  des del 1998 es consolida el Parc Agrari, amb un consens social i públic pioner, com un projecte territorial basat en la importància del manteniment de l’activitat agrícola, generadora d’activitat econòmica en l’àmbit urbà i eix vertebrador de la trama de ciutats i infraestructures que l’envolten. 

Agricultura

Professional, viable, competitiva, innovadora i preocupada per la sostenibilitat ambiental en un dels sòls agronòmicament més fèrtils de tota Catalunya permet la producció d’una gran varietat de conreus d’horta i fruiters. Una agricultura que constitueix un pol de diversificació agroalimentària de present i de futur en l’àmbit metropolità.

 

Benvinguts

Un patrimoni agrícola amb futur. A la vall baixa i al delta del Llobregat es troba una de les zones agrícoles més antigues i fèrtils del país: un patrimoni cultural, econòmic i ecològic de primer ordre situat al bell mig de l'àrea més poblada de Catalunya. Preservar i promocionar els usos agrícoles i el seu entorn natural és una inversió de futur que contribueix a la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans.

Coneix els punts d’interès del Parc. Clica damunt de la imatge i descarrega't el desplegable en format PDF en els diferents idiomes [EN, FR, CAT, ES]

> WELCOME (PDF - ENGLISH)

> BIENVENUE (PDF - FRANÇAIS)

> BENVINGUTS (PDF- CATALÀ)

> BIENVENIDOS (PDF - CASTELLANO)

Desplegable Parc Agrari

 

Agenda

Notícies